Info her gjelder 37. Nord-Norge Treffet i 2015

Hva er et mc-treff? Hvem kan delta? klikk her for å se litt grunnleggende MC-treff informasjon...

Finn din vei til treffet, bruk vår link på Google Maps

Klikker du her vil du komme til nettside hvor treffet er oppført som endepunkt. Sett inn ditt startsted og du vil få vist vei til treffet. Endepunkt er ved treffets innmeldingsområde.

se mere om treffet ved å klikke teksten...

NB! Det jobbes fortløpende med denne siden så oppdateringer vil komme så snart det finnes noe nytt å melde...

se mere om treffet ved å klikke teksten...

Jobben med å forberede nok et supert Nord-Norge Treff her i Harstad er i full gang! Det jobbes fortløpende med å pakke inn mest og best underholdning og aktiviteter til deg som ønsker å komme på treffet. Husk at for max utbytte er det FREDAG som blir dagen for ankomst. Det vil selvsagt også være masse flott som skjer på lørdag... Buss til byen vil også i år finnes men vi skal også gi gode tilbud inne på treffet så kanskje flere velger å delta også på lørdag formiddag både før og etter årets pubrunde er unnagjort :) Velkommen til Harstad og årets Nord-Norge Treff :)

se mere om treffet ved å klikke teksten...

FORHÅNDSUTFYLLT INNMELDINGSSKJEMA:

Vi ønsker at innmelding skal foregå så raskt og effektivt som mulig. Dette kan DU hjelpe oss med. Klikk her og les mer om innmelding og utfylling av vårt innmeldingsskjema...

se mere om treffet ved å klikke teksten...

37. Nord-Norge Treffet 12.-14. juni 2015

Alle oss i Harstad Mc ønsker deg velkommen til et treff som gir deg det meste du forventer.

Fra du sjekker inn på treffplassen og helt til du forlater treffet vil du se at hele klubben og alle våre hjelpere står på for at du skal oppleve et hyggelig treff og skaffe deg gode minner. Vi i HMC er i hvertfall opptatt av at du skal trives! For at dette skal bli ekstra lett for deg vil vi selvfølgelig i år som alle tidligere år sørge for at du i hvertfall ikke er unødvendig sulten eller tørst. En del nye "regler" er innført for årets treff så pass på at du leser infoen som står i årets program og på de plakater vi har satt opp i treffområdet!

Viktig info om bålbrenning...

Harstad Kommune har vært snill å la oss disponere Folkeparken i Harstad for og nok en gang arrangere vårt treff. Vi anmoder alle som er på treffet om å følge de anvisninger som finnes på treffområdet som gjelder bålbrenning o.l.. Vis aktsomhet slik at vi ikke risikerer brente telt, lavvoer, folk eller områder. Spør oss gjerne hvis du er usikker!

Her kan du klikke for siste oppdaterte værvarsel for Harstad...

Prisen på treffet blir i år nesten som tidligere år. Vi skal som alltid hvertfall gi et innhold på treffet som står i stil med det man betaler, og det man betaler skal stå i stil med det man faktisk kan oppleve på Nord-Norge Treffet. For de fleste er det kjent at dette er treffet som alltid inneholder "det lille ekstra" sammenlignet med de fleste andre mc-treff hvertfall i denne landsdelen... Alle som er medlem av NMCU og viser oss kvittering for betalt medlemsskap slipper inn på området ved å betale litt mindre enn ikke-medlemmer. Er du ikke nmcu-medlem er prisen litt høyere, men ikke mye! Det som er viktig å huske er at inkludert i prisen du betaler er det selvsagt gratis frokost til alle på treffet på lørdag og søndag. Det blir også servert gratis middag til alle treffdeltakere på lørdag. Vi stiller også med stort telt, scene samt lyd/lys både fredag og lørdag for å gi alle live musikk og god underholdning. Vi har i år flere artister... Alt dette uten at det koster noe ekstra etter innmeldingen!

NB! Prisen på innmelding blir den samme enten du kommer tidlig eller sent, dette betyr at for å få mest mulig igjen for pengene så kommer du vel tidlig?

 

Tidspunkter for servering står i info/program du mottar ved ankomst. Det vil også finnes plakater i området som forteller deg det du trenger å vite. Som tidligere år blir det også i år sørget for god oppdekking i vårt stortelt og du kan "spise til du skjemmes", i hvertfall til du er mett!!!

 

I tillegg til de inkluderte måltidene vil utvalget være stort også gjennom hele treffet av andre ting du kan kjøpe, så også i år gir vi deg et treff med masse valuta for pengene. Sammenlign oss gjerne med andre... Her er det meste på plass også i år :)

 

Du vil også se at hele området hvor treffet arrangeres fortsatt er like innbydende som tidligere år. Masse koselige mc-folk fra hele landet pluss noen utlendinger, masse flotte steder å campe samt sette opp telt. La oss bare krysse fingrene for at været er på vår side, dette kan vi nemlig ikke styre men bare å ønske... Av underholdning vil det bli et bredt og variert tilbud og det blir selvsagt LIVE musikk både fredag og lørdag. Flere band/artister er booket og masse bra "hits" samt god motorsykkeltreff-rock'n'roll venter deg.

 

VELKOMMEN TIL DET 37. NORD-NORGE TREFFET 12.-14. JUNI

Klikker du HER kan du se bilder fra tidligere Nord-Norge Treff og da skjønner du at dette vil du være med på :-)   Legg turen til Harstad så sees vi...

Generell info om NN-treffet og treffplassen:

 

Tidspunkt:

Treffet arrangeres i slutten av uke 24. Vi starter treffet offisielt på fredag og avslutter søndag. Innsjekking gjøres fortløpende som folk kommer og vi regner med å være i arbeid fra tidlig fredag morgen med å registrere de som har valgt å ankomme i løpet av onsdag, torsdag og natt til fredag.

 

Hvem er dette treffet for?

Samtlige motorsykkelister ønskes velkommen! Enten som sjåfør av egen sykkel eller som passasjer. Den/de eneste vi helst ikke ønsker å motta i innmeldingen er folk som kommer kjørende i bil og tror "alle" kan delta på treffet. Dette er et MC-treff for de som selv kjører mc (eller sitter på som passasjer)! Der finnes IKKE p-muligheter i nærheten av treffområdet for biler, så det er ingen vits i å komme kjørende på mer enn 2 hjul til treffet (hvis du ikke har sidevogn på sykkelen da...). For å ikke skremme de som må benytte bil av medisinsk eller kroppslig årsak så skal vi finne en løsning for alle som kontakter oss før de ankommer treffplassen. Men regelen er at du som kjører MC og evnt. passasjer er det som ankommer treffet. Det du bringer med deg er det du har på deg og med deg på sykkelen. På denne måten opprettholder vi følelsen av å være på et mc-treff.

 

Beliggenhet:

Treffet arrangeres i FOLKEPARKEN i Harstad. Dette er et stort og populært friluftsområde som ligger nesten midt i sentrum av byen. Klubben har benyttet dette området hver helg i uke 24 helt siden 1986 for å arrangere det som alle kjenner som Int. Nord-Norge Treffet. Det vil skiltes tydelig slik at både de som kommer nordfra og de som kommer sørfra skal kunne finne lett frem til treffet. Rett ved (på) treffplassen ligger også en naturperle med bademuligheter i 24t dagslys, Grunnvannet.

 

Informasjon i løpet av treffet

Det vil være åpent i vår innmeldingsbu under hele treffet og der vil det sitte representanter fra klubben som til en hver tid skal kunne besvare de spørsmål som evnt. dukker opp. Ellers vil det være tydelig merkede vakter og representanter fra klubben tilstede på treffplassen hele tiden. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det skulle være noe!

 

Sanitære forhold

Inne på treffområdet vil vi på flere steder plassere toaletter slik at det skal være lett for alle å komme seg på do. Det vil finnes vannklosett med tilgang på vask både for damer og herrer. Standaren på det sanitære tilbudet er godt og vi håper du blir fornøyd.

 

Boforhold - telting - treffplass

Alle som kommer til treffet må ha husket å pakke med seg telt i bagasjen slik at de har tak over hodet når det skal soves. Vi skal selvfølgelig ikke hindre noen å sove under åpen himmel men treffområdet egner seg ypperlig til telting. Treffområdet er fullt av koselige plasser og "små kroker" hvor du kan finne en virkelig idyllisk plass for å sette opp teltet. Det finnes IKKE hytter el.l. i nærheten av treffplassen.

I sentrum av Harstad finnes det flere alternative boplasser, både hoteller, hospits og pensjonater. Litt utenfor sentrum finnes også campingplass dersom noen vil vurdere dette.

 

Penger og slikt

Det finnes et kjempeutvalg av minibanker i sentrum av Harstad, men dessverre ingen på treffområdet. Pass derfor på at du medbringer kontanter dersom du ønsker å betale for deg. Vi kan også tilby tilgang til penger på treffplassen fra fredag ettermiddag ved at du benytter vår betalingsterminal i innmeldingsbua. Sjekk i innmeldingen når du er ankommet så får du vite mere... PS! Innmelding koster det samme enten du ankommer tidlig eller kjempesent!

 

Sceneområde og stortelt m.m.

Det finnes et stort sceneområde på treffplassen som ligger sentralt plassert slik at alle treffdeltakere får med seg det som skal skje i løpet av treffet. I år vil vi forsøke å plassere alt av scene og underholdning inne i storteletet slik at "alt" skjer der det er mest folk! I umiddelbar nærhet av dette området finnes det en stor slette som egner seg ypperlig til å kose seg på utendørs. Harstad Kommune har også bygget stor gapahuk like i nærheten av dette området og der kan man sitte å hygge seg sammen med treffkamerater. Stort treffbål vil tennes i samme område og det er her folk samles utover kvelden. Det finnes jo også stortelt hvor det er massevis av sitteplasser under tak for de som måtte ønske dette. Der finnes det også kiosk og "bar" hvor alle nødvendige og mer unødvendige saker selges.

 

Stands og salgsplasser

Det vil finnes egne salgsplasser fra samarbeidspartnere inne på treffområdet. Der vil bl.a. finnes representanter fra byens mc-forhandlere slik at om uhellet skulle være ute skal det kunne hjelpes med små reparasjoner samt dekkskift o.l.. Mer om dette vet vi når treffet er mer "i gang" enn akkurat nå.

 

Mat og bespisning og drikke og slikt...

Her legges det vekt på at du som treffdeltaker skal trives og vi sørger derfor for et godt utvalg i både mat og drikke. Du vil i innmeldingsprisen ha tilbud om gratis frokost både lørdag og søndag. Du vil også uten ekstra kostnad motta tilbud om gratis middag på lørdag. Det vil selvfølgelig i tillegg til vanlig frokost og middag også finnes et bredt utvalg av mat og drikke i våre salgstelt slik at ingen skal sulte eller tørste i løpet av treffet... Helt fra treffet starter på fredag og til vi stenger på søndag vil utvalget være bra og vi tror alle skal finne det som smaker, både blant tørre og fuktige tilbud!

 

Grillområder og brenning av bål

På grunn av at vi i klubben låner treffområdet fra kommunen og byens befolkning er vi opptatt av å vise at vi kan ta vare på det vi låner. Det er derfor ikke tillatt med tilfeldig grilling og bålbrenning inne på treffområdet, egne plasser vil finnes og info om dette gis hver enkelt av dere ved ankomst.

 

Familieforhold og rolige steder

Det vil ikke legges opp til at der skal finnes et eget område på treffplassen som er egnet for de av dere som ankommer med barn el.l.. Men kommer du med barn eller ønsker en plass å campe som ligger litt "besyttet" fra alt som skal foregå i løpet av treffet så finnes det godt egnede områder for dette.

 

Familiefolk og BARN spesielt

Vi kan ikke nekte noen å medbringe de små på treff. Vi ønsker tvert i mot alle velkommen på lik linje! MEN det som er viktig er at du husker at det er du selv som må ta ansvar for det/de barn du tar med deg. Flere saker og ting i forbindelse med motorsykkeltreff er kanskje ikke så godt egnet for barn som for voksne. Dette fikser du selv ved å styre når og hvor barn ferdes på treffområdet.

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Nord-Norge Treffet

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP