Total leveranse og utført jobb

Når du bestiller telt og utstyr fra Hålogaland FestivalService as vil du motta tilbud om en totalpakke. Vi pakker og frakter utstyret dit det skal benyttes. Vi monterer og plasserer telt og utstyr og gjør alt klart til bruk. Etter endt arrangement vil vi demontere og samle det benyttede utstyr og besørge frakt tilbake til vårt lager. Det tilbud og den pris du mottar dekker "alt". Teltene våre er av godkjent brannhemmende PVC og er i meget solid utførelse som tåler vær og vind. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Vi ønsker deg velkommen innom våre nettsider!

Hålogaland FestivalService as er en profesjonell leverandør av telt og annet utstyr som trengs til arrangementer. Vi kan levere partytelt, bord, benker og toaletter til ditt arrangement.

 

Telt / Partytelt

Våre telt kan tilpasses de fleste behov. Enten du skal arrangere hagefest, firmafest, messe, festival eller bryllup. Teltet du leier er 9 meter (alternativt 10 meter) bredt og kan settes opp i lengden med seksjoner a 3m. Se også vårt bildearkiv for å kikke nærmere på våre teltoppsett.

 

Bord og benker

Våre bord og benker er lette å montere og fraktes enkelt da de kan legges sammen og flatpakkes. Slitesterke og nyttige med god utnyttelsesevne. Totalt kan vi levere bord og benker for å besitte hundrevis av mennesker. Avbildet i vårt bildearkiv.

 

Toaletter

Vi kan tilby enkeltstående vannklosett med innebygget tank som tømmes når kapasiteten er brukt opp. Vi kan også levere toalettbrakke på hjul som inneholder adskilt herre-/dametoalett med vannklosett og vasker.

Hålogaland FestivalService as

Totalleverandør for arrangementer hvor telt, benker, bord, toaletter m.m. ønskes benyttet.

I vår totalleveranse kan vi tilby til deg :
Bord - Benker - Mobile toaletter - med mer.
Bildet over er tatt inne i et av våre telt med bord og benker plassert.

Rigget for konsert ved Høgskolen i Harstad

This site is created with GoOnline XP